Szűrés

A(z) Dell Inspiron kulcsszót tartalmazó cikkek

Új tavaszi szerelem? Itt a Dell Inspiron 7560!

2017. március 7. -

Tél végén már mindannyian arra várunk, hogy pihenőre fogjuk téli kabátjainkat és élvezzük az állandó napsütést. Nemsokára már a szabadban is tanulhatunk és dolgozhatunk, nem kell állandóan az íróasztal előtt ücsörögnünk. A tavasz mellett a Dell is tartogat újdonságokat, hogy még nagyszerűbb legyen az újjászületés időszaka.

Tovább

Új Dell Inspiron 15 és 17 5000 laptopok – Ahogy tetszik!

2016. december 6. -

Decembertől már Magyarországon is elérhetők a Dell új laptop kollekciójának részét képező Inspiron 15 és 17 5000 laptopok. A számos színben, méretben és konfigurációban elérhető modellek az egész család számára lehetőséget kínálnak szórakozásra, alkotásra vagy akár munkára. 

Tovább

Eminens modellek a Dell iskolakezdési kínálatában

2016. augusztus 10. -

A mai diákok tudják, hogy ahhoz, hogy sikereket érjenek el a tanteremben és azon kívül, tanulni kell. A tanuláshoz viszont elengedhetetlen a legújabb technológia.

Tovább

Ötkarikás élmények a nyaralás alatt is

2016. augusztus 2. -

Ha a sportok szerelmese vagy, akkor az idei nyárra nem panaszkodhatsz: a foci EB után augusztusban legnagyobb sporteseményen drukkolhatsz a magyaroknak! Szerencsére a Dell Inspiron 5000-es és 7000-es 2 az 1-ben modellekkel akkor is nyomon követheted a világ legrangosabb sporteseményét, ha éppen nyaralni indulsz.

Tovább